Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: Βιντεοκλίπ με... όπλα και ανήλικους είχε γυρίσει ο 27χρονος τράπερ που...

Θεσσαλονίκη: Βιντεοκλίπ με… όπλα και ανήλικους είχε γυρίσει ο 27χρονος τράπερ που συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου (Saint) στη δημοσιότητα, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης – Ο νεαρός είχε απασχολήσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, το διάστημα που ίσχυαν τα αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό και είχε κάνει γυρίσματα, παρουσία πλήθους κόσμου

Γνωστός και ως τράπερ Saint είναι ο 27χρονος, Πέτρος Δήμου, που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψή του στις 8 Ιουνίου, ύστερα από καταγγελία της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι με τον 27χρονο γνωρίστηκαν μέσω Instagram και μόλις συναντήθηκαν την οδήγησε με το αυτοκίνητό του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, που είναι γεννημένη το 2006, ο 27χρονος με χρήση σωματικής βίας την κράτησε εντός του αυτοκινήτου και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το συμβάν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.

Ποιος είναι ο τράπερ Saint

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου (Saint) στη δημοσιότητα, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές.

Ο νεαρός είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα τον Ιανουάριο του 2021, καθώς, το χρονικό διάστημα που ίσχυαν τα αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα βίντεο κλιπ στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου, με πολλούς να συμμετέχουν κρατώντας όπλα στα χέρια.

Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς απεικονίζονταν ακόμη και ανήλικα άτομα σε πολλές σκηνές, να… σημαδεύουν την κάμερα με πιστόλια.

Ο κατηγορούμενος είχε, τότε, μιλήσει για το περιστατικό σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και είχε ισχυριστεί ότι «τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με 2-3 φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα, και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. Δεν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν» είχε δηλώσει.

Σε ένα από τα τελευταία μουσικά κομμάτια, που ανέβασε στον λογαριασμό του στο YouTube, πριν από περίπου 11 μήνες και έχει τίτλο «Respect», ο τράπερ Saint αναφέρει, μεταξύ άλλων, στους στίχους:

«Ξεκινώντας μικρός, μέσα στον εθισμό, με γυναίκες να έχω δίπλα μου σαν ναρκωτικό, ένιωθα ζιγκολό μα κάθε νύχτα χάριζα τον οργασμό

Να με θέλαν οι γυναίκες κάθε βράδυ για αυτό, να’μουνα μοναχός, με γυναίκες δυο-δυο, στον παράδεισο ή στην κόλαση γίνεται αυτό, να μου αρέσει αυτό, στο παιχνίδι όμως έμπαινε «κοκό» και ποτό

Να έχουν βίτσια τρελά, να τις πιάνω απ’τα μαλλιά, να την χ…νω μες στο στόμα να ακούω ουρλιαχτά, βάλτο λίγο πιο βαθιά, sugar boy με φωνάζει και η δική σου μαμά, άμα θέλεις λέγε με μπαμπά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ