Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΆνω Λιόσια: Η στιγμή που εξαγριωμένοι γονείς επιτίθενται στον επιδειξία – Δείτε...

Άνω Λιόσια: Η στιγμή που εξαγριωμένοι γονείς επιτίθενται στον επιδειξία – Δείτε φωτογραφία

Ο επιδειξίας επιτέθηκε σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια μπροστά σε σχολείο – Εξαγριωμένος πατέρας άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του και ο επιδειξίας μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε

Ο μελαχρινός 45χρονος άνδρας με το μαύρο Golf έχει μόλις πλησιάσει τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια με κατεβασμένο το παντελόνι και αυνανίζεται μπροστά τους. Ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί είναι ο πατέρας ενός εκ των τεσσάρων κοριτσιών.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που εξασφάλισε το protothema.gr, o εξαγριωμένος πατέρας τρέχει προς το μέρος του επιδειξία με το μαύρο Golf ο οποίος μόλις τον βλέπει, πατάει γκάζι και εξαφανίζεται. Κατευθύνεται προς την οδό Αλιάκμονος για να διαφύγει προς την Χασιά.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 19.55 επί της οδού Πίνδου στα Άνω Λιόσια , μπροστά σε πολύ κόσμο. Ένας μελαχρινός άνδρας, γύρω στα 45, βγήκε από το αυτοκίνητο του, μάρκας Golf μαύρου χρώματος, με κατεβασμένο το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε 4 κορίτσια ηλικίας 16, 17 και 6 ετών.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρά τις εκκλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση της αστυνομίας. 

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη κάμερα του protothema.gr τον τρόμο που έζησαν τα 4 ανήλικα κορίτσια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ