Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της -...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της – Θα καταθέσουν όσα γνωρίζουν

Ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής ότι αύριο θα πρέπει να προσέλθουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών για να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν για την υπόθεση – Την πεποίθηση ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα εξέφρασε στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης

Κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα έλαβαν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αύριο το πρωί αναμένεται να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος. Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο τοπικό site, ότι ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας και πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών, έχει καταθέσει ήδη.

Ο Δασκαλάκης κατέθεσε πως πιστεύει πως η Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή του στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega γύρω από την οκτάωρη κατάθεση του Δασκαλάκη, η σημαντικότερη ερώτηση που του έκαναν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών φαίνεται ότι ήταν η τελευταία: «Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως κατά τη γνώμη του η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη τους Τζωρτζίνα ενώ για τα άλλα δύο παιδιά είπε πως δεν έχει στοιχεία, έτσι ώστε να πει με σιγουριά ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Το οικογενειακό επεισόδιο μία ημέρα πριν το θάνατο της Ίριδας

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο Μάνος Δασκαλάκης στάθηκε και σε έναν μεγάλο καυγά που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου έναν 24ωρο πριν τον θάνατο της Ίριδας. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του τσακωμού χτύπησε δύο φορές την Πισπιριγκου στο πρόσωπο και λίγο αργότερα έφυγε από το σπίτι. Μία μέρα μετά τον καυγά ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ίριδας καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Στο μεταξύ τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα του αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν σε νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί, έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού δεν υπήρχε κεταμίνη. Τουλάχιστον εκείνο το διάστημα που είχαν παρθεί τα συγκεκριμένα δείγματα αίματος.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Καλαντέρης μιλώντας στο Mega είπε πως η κεταμίνη είναι μία ουσία που «φεύγει» γρήγορα από τον οργανισμό. Έτσι λοιπόν εάν τα δείγματα ελήφθησαν έστω και μία ώρα μετά τότε θα μπορούσαν να βγουν αρνητικά και να έχει ήδη μεταβολιστεί η κεταμίνη «αν δεν έχει δοθεί σε τεράστιες ποσότητες».

Ακόμη συμπλήρωσε ότι οι τρίχες της Τζωρτζίνας μπορούν να δείξουν με μεγάλη σιγουριά αν είχε λάβει ή όχι κεταμίνη το παιδάκι, τουλάχιστον τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ