Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠόρτο Ράφτη: 200 νεαροί έπαιζαν ξύλο στην Ερωτοσπηλιά επί μία ώρα -...

Πόρτο Ράφτη: 200 νεαροί έπαιζαν ξύλο στην Ερωτοσπηλιά επί μία ώρα – Σοβαρά τραυματισμένος ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε

Ο άτυχος νεαρός φέρει τραύμα στο στήθος, κοντά στην καρδιά, το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι που κρατούσε κάποιος από τους συμμετέχοντες στο συμβάν

Σταθερή αλλά σοβαρή χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του 20χρονου τον οποίον μαχαίρωσαν άγνωστοι νεαροί κατά τη διάρκεια του αιματηρού καβγά στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη.

Ο άτυχος νεαρός φέρει τραύμα στο στήθος, κοντά στην καρδιά, το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι που κρατούσε κάποιος από τους συμμετέχοντες στην συμπλοκή.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν μια παρέα μαθητών από το Μαρκόπουλο διασκέδαζε σε beach πάρτι της περιοχής. Στο πάρτι βρίσκονταν και εξωσχολικοί, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και μια άλλη παρέα από την Κερατέα και το Λαγονήσι.

Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε μια λογομαχία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία κατέληξε σε έναν άγριο καβγά με μπουνιές και κλωτσιές. Περίπου 200 νεαροί συμπλέκονταν επί μία ώρα στην παραλία και ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 20χρονο στο στήθος.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και νοσηλεύεται ενώ στο νοσοκομείο πήγε ακόμη ένα παιδί με κάταγμα στο χέρι. Η αστυνομία διενεργεί ανακρίσεις για το βίαιο περιστατικό χωρίς, μέχρι στιγμής, κάποιος από τους νεαρούς να έχει δώσει στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ