Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΔράμα: Σήμερα οι κηδείες του ζευγαριού – Θα ταφούν σε διαφορετικές περιοχές

Δράμα: Σήμερα οι κηδείες του ζευγαριού – Θα ταφούν σε διαφορετικές περιοχές

Σήμερα Πέμπτη στη Δράμα θα τελεστεί η κηδεία της γυναίκας που έπεσε νεκρή από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της, αλλά και η κηδεία του ίδιου που αυτοκτόνησε μετά τη δολοφονία. Το ζευγάρι θα ταφεί σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Grtimes, η άτυχη γυναίκα θα ταφεί στις 17:00 στην Προσοτσάνη Δράμας, τον τόπο δηλαδή όπου διέμενε. Η κηδεία του αυτόχειρα και γυναικοκτόνου της εν διαστάσει συζύγου του, θα ταφεί στο χωριό Παρανέστι, στις 11:00.

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν διαφορές, ενώ μάρτυρας και γείτονας αποκάλυψε στο GRTimes ότι λίγο πριν το έγκλημα υπήρξε ένας μεγάλος καυγάς διαρκείας και αμέσως μετά ακολούθησε το στυγερό έγκλημα.

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε η μία από τις δύο κόρες της οικογένειας.

Μάρτυρας και γειτόνισσα τόνισε στο GRTimes: «Περίπου 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα».

Ο αδερφός του δολοφόνου και αυτόχειρα σημείωσε πως οι δυο τους ήταν σε διάσταση εδώ και 3 χρόνια και είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο. 

Πηγή: GrTimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ