Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα: Αυτός είναι ο μουσικοσυνθέτης που έζησε τον τρόμο στα χέρια των κουκουλοφόρων

320

Ο Μάριος Ψιμόπουλος είναι ο μουσικοσυνθέτης που έζησε τον τρόμο όταν ληστές εισέβαλαν στα γραφεία της μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας στη Βούλα.  

Ο συνθέτης εργαζόταν στο στούντιο που βρίσκεται στο υπόγειο και ήρθε αντιμέτωπος με τους κουκουλοφόρους οι οποίοι τον απείλησαν με κατσαβίδι, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Ο Μάριος Ψιμόπουλος τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ο ίδιος καταθέτει στην Αστυνομία σχετικά με όσα έζησε τα ξημερώματα.

Ο Μάριος Ψιμόπουλος συνηθίζει να ξενυχτά στο στούντιο.

Οι δύο δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φορούσαν χειρουργικές μάσκες, μπήκαν στο κτίριο από ανασφάλιστο παράθυρο του ισογείου. Στη συνέχεια έψαξαν όλους τους ορόφους και βρήκαν τέσσερα χρηματοκιβώτια. Άρπαξαν το ένα από αυτά (μεσαίου μεγέθους) και παραβίασαν τα υπόλοιπα. Oι Αρχές “ξεσκονίζουν” τις κάμερες της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει τυχόν κινήσεις των ληστών.

Μάριος Ψιμόπουλος: Οι επιτυχίες που έχουν την υπογραφή του

Το όνομά του κρύβεται πίσω από γνωστές επιτυχίες όπως το πρόσφατο hit “Δυνατά” που τραγουδά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

«Ήταν δυνατό hit το “Δυνατά” του Πιτσίνιαγκα και είμαι χαρούμενος που μέσα από αυτό έκανε επιτυχία ο Στέφανος» ανέφερε ο Μάριος Ψιμόπουλος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Mega τονίζοντας πως «είναι ένα τραγούδι που φτιάχτηκε γιατί ο κόσμος θέλει πιο διασκεδαστικά πράγματα».

«Στην καριέρα μου τα περισσότερα τραγούδια μου τα έδινα σε νέους καλλιτέχνες: ο Σαρμπέλ με το “Σοκολάτα”, η Γιάννα Τερζή με το “Που και που”, με τον Γιαννιά ξεκινήσαμε μαζί» έλεγε ο μουσικοσυνθέτης, τονίζοντας ότι το δυνατότερό του κομμάτι ήταν το «Ομολογώ» του Βαλάντη.

Oι Αρχές “ξεσκονίζουν” τις κάμερες της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει τυχόν κινήσεις των ληστών.