Γλυκά Νερά: Κρατούμενος απείλησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Ήρθα για να τον σκοτώσω»

303

Απειλές δέχεται κατά της ζωής του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος που αφαίρεσε τόσο άδοξα τη ζωή της νεαρής συζύγου του Καρολάιν. Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε πως ο πελάτης του απειλήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμούσε να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού παρά το περιστατικό και να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της Καρολάιν, όμως μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο.

Ο δικηγόρος του, κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένη. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.

Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».