Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡόδος: Εξετάζεται από ψυχίατρο και ιατροδικαστή η 21χρονη - Αρνείται τις κατηγορίες...

Ρόδος: Εξετάζεται από ψυχίατρο και ιατροδικαστή η 21χρονη – Αρνείται τις κατηγορίες ο Στηβ Μιλάτος

Ο συνήγορος του παίκτη ριάλιτι ανέφερε ότι ο πελάτης του ήρθε σε σεξουαλικη επαφή με τη νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια με την συναίνεσή της

Εξετάζεται από τον ψυχίατρο και τον ιατροδικαστη η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από πρώην παίκτη του Big Brother, Στηβ Μιλάτο.

Ο φερόμενος δράστης πρόκειται να οδηγηθεί μέσα στην ημέρα ενώπιον Ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ο συνήγορος του και γνωστός ποινικολογος, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται καθώς ήρθε σε σεξουαλικη επαφή με τη νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια με την συναίνεσή της.

Ο 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και – παλαιότερα – σε πρωϊνή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Κατά πληροφορίες, της πρότεινε – κι εκείνη δέχτηκε – να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ