Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΛειβαδιά: 14χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 35χρονο στενό φίλο του πατέρα...

Λειβαδιά: 14χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 35χρονο στενό φίλο του πατέρα της

Όπως καταγγέλλει το ανήλικο κορίτσι, ο 35χρονος άνδρας προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του και την πήγε σε ερημική τοποθεσία – Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη – Ο πατέρας του κοριτσιού έλειπε για δουλειά στη Μύκονο

Ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού στη Λειβαδιά.  Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 35χρονος φέρεται να γνώριζε την 14χρονη, μέσω του πατέρα της, ο οποίος εργάζεται στη Μύκονο και ήταν φίλος με τον φερομενο δράστη.

Μάλιστα ο πατέρας της ανήλικης του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το περιστατικο συνεβη μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου όταν ο εκείνος προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει για ένα προσωπικό της θέμα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 14χρονη, ο οδηγός του Ι.Χ σταμάτησε το αυτοκίνητο του σε απόμερο σημείο κι εκεί αφού της εξομολογηθηκε τα αισθήματα του απέναντι της επιχείρησε να προβεί σε σεξουαλικες πράξεις χωρίς την συνεναιση της.

Η 14χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθησει χωρίς να καταφέρει να ξεφύγει. Ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικης εξέτασης δείχνουν τραυματισμό στο ευαίσθητο σημείο του σώματος της. Ο φερόμενος δράστης συνεληφθη με την κατηγορία του βιασμού και τις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Ανακριτή και εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ