Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓλυκά Νερά: Σημασία έχει ότι δεν θα ξαναδώ την Καρολάιν, η συγγνώμη...

Γλυκά Νερά: Σημασία έχει ότι δεν θα ξαναδώ την Καρολάιν, η συγγνώμη είναι λίγη, είπε ο Αναγνωστόπουλος

«Δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στην καριέρα μου, στη ζωή μου για τον κόσμο που με καταριέται, σημασία για μένα έχει ότι δεν θα την ξαναδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 33χρονος

Ξεκίνησε μετά τις 10:30 η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς πριν ακριβώς ένα έτος στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος αρχίζοντας την απολογία του είπε στο δικαστήριο είπε: «Να σας πω πως όπως έχω πει και στην ανάκριση για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε προς τον εαυτό μου ούτε προς κανένα.

Δεν υπάρχει δικαιολογία που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία από αυτό που χάθηκε πριν ένα χρόνο. Αυτό ήταν αναντικατάστατο. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη.

Τι συγγνώμη; Όσες φορές και να πω συγγνώμη δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της. Πως μπορώ να πω συγγνώμη στη κόρη μου που δεν θα δει την μητέρα της. Στη πεθερά μου πόσες συγγνώμη να πω. Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτό που νιώθω.

Το τι συνέβη θα σας το πω με κάθε ειλικρινά. Δεν μπορώ εγώ στον εαυτό μου να εκλογικεύω τίποτα από εκείνη την ημέρα. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στην καριέρα μου, στη ζωή μου για τον κόσμο που με καταριέται. Σημασία για μένα έχει ότι δεν θα την ξαναδώ».

Η απολογία του 33χρονου πιλότου αναμένεται να είναι μαραθώνια. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της ετυμηγορίας δικαστών και ενόρκων, αφού πρώτα στο ακροατήριο αγορεύσει και η εισαγγελέας της έδρας. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα ανακοινωθεί σε άλλη συνεδρίαση.

Σήμερα, απολογείται για τέσσερα συνολικά αδικήματα και συγκεκριμένα δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Τα κακούργημα είναι αυτά της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου. Τα πλημμελήματα είναι: Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεων του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση, αδίκημα που αφορά στις ψευδείς καταθέσεις που έδινε στις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ