Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη 43χρονη και την κοίταζε επί 3 ώρες...

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη 43χρονη και την κοίταζε επί 3 ώρες μέχρι να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σήμερα η κηδεία της άτυχης φαρμακοποιού στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας – Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι υπεβλήθη ο σύζυγος και δολοφόνος της 43χρονης

Σε κλίμα οδύνης θα αποχαιρετίσουν σήμερα συγγενείς και φίλοι την 43χρονη φαρμακοποιό που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα. όπου διέμενε μόνιμα με τον 55χρονο και δυο ανήλικα παιδιά τους 10 και 6 ετών.

Στο μεταξύ, σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο σύζυγος και δολοφόνος της 43χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kavalapost.gr. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ισχυρίστηκε πως δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, και πως δεν εμφανίστηκε συντετριμμένος από το γεγονός ότι αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει επισκεφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος του, ενώ τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Τι έδειξαν οι κάμερες του φαρμακείου

Η κατάσταση του 55χρονου δεν του επιτρέπει ακόμα να έχει πολλές επαφές, γι αυτό και οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να είναι σε θέση να μιλήσει με λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εντός του φαρμακείου, μέρος των οποίων έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης. Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία. Εκεί φαίνονται όλες οι κινήσεις του ζευγαριού, καθώς και τα τελευταία λεπτά της ζωής της φαρμακοποιού που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για εκείνη όλοι όσοι την γνώριζαν ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Όσον αφορά το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, σύμφωνα με το kavalapost.gr έδειξε ότι τη σκότωσε στις 17:00, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε για τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και γύρω στα μεσάνυχτα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και προκλήθηκε από τα χέρια του 55χρονου, τα οποία λειτούργησαν σαν «τανάλια». Από την πίεση ο ιατροδικαστής εκτός από τα σημάδια στον λαιμό της εντόπισε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ