Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣε πολυκατοικία που μένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ έριξαν την χειροβομβίδα που εξερράγη...

Σε πολυκατοικία που μένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ έριξαν την χειροβομβίδα που εξερράγη στη Νέα Ιωνία

Εκτιμάται πως πρόκειται για «μήνυμα» και δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» – Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια έξι σταθμευμένων αυτοκινήτων – Πανικός από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Αμυντικού τύπου ήταν η χειροβομβίδα που έριξαν άγνωστοι και εξερράγη τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην οδό Καβάλας στη Νέα Ιωνία.

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τις 12.05 του Σαββάτου, άγνωστοι πέταξαν τη χειροβομβίδα στην πυλωτή της πολυκατοικίας και τράπηκαν σε φυγή ενώ λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που από τα σκάγια προκλήθηκαν τρύπες στους τοίχους της πυλωτής.

Παράλληλα, το ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια έξι σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Η επίθεση χαρακτηρίζεται ως «περίεργη» καθώς φαίνεται πως δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» αλλά προειδοποίηση με συγκεκριμένο αποδέκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυκατοικία επί της οδού Καβάλας μένει ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται σοβαρές υποθέσεις της υπηρεσίας. Οι αρχές ερευνούν αν στόχος της επίθεσης ήταν το συγκεκριμένο άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ