Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΆγρια δολοφονία στα Χανιά: Σκότωσαν και έκαψαν 53χρονο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Άγρια δολοφονία στα Χανιά: Σκότωσαν και έκαψαν 53χρονο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι που ξέσπασε φωτιά εντοπίστηκε απανθρακωμένη μία σορός – Η νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατος του άντρα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

Άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι επί της οδού Κύπρου στα Χανιά, όπου είχε βρεθεί απανθρακωμένηη σορός ενός άγνωστου -τότε- άνδρα. Η νεκροτομή αποκάλυψε ότι ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Στον χώρο όπου είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά, είχε φτάσει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με έξι άνδρες και τρία οχήματα, το οποίο προχώρησε στην κατάσβεση και ανακάλυψε την σορό του άτυχου άνδρα. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που έκανε αυτοψία, διαπίστωσε ότι η φωτιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρώπινο χέρι και, αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι την είχε προκαλέσει το θύμα, είτε για να βάλει τέλος στη ζωή του ή για να ζεσταθεί αλλά οι φλόγες τον τύλιξαν με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διαφύγει.

Όμως, η νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, αποκάλυψε ότι το θύμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για έναν 53χρονο Έλληνα που ερευνάται αν ήταν άστεγος. Την προανάκριση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ανέλαβε η Ασφάλεια Χανίων, η οποία παρέλαβε από την Πυροσβεστική όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ