Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΆγρια δολοφονία στα Χανιά: «Ήταν άνθρωπος πονεμένος και κουρασμένος» λέει η μάνα...

Άγρια δολοφονία στα Χανιά: «Ήταν άνθρωπος πονεμένος και κουρασμένος» λέει η μάνα του 53χρονου

Ποιος ήταν ο άτυχος 53χρονος που βρέθηκε άγρια χτυπημένος και απανθρακωμένος στο σπίτι στα Χανιά – Τι λέει η μητέρα του στο protothema.gr

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 53χρονου Νικόλαου Καββαζίδη, ο οποίος βρέθηκε άγρια χτυπημένος και απανθρακωμένος στο σπίτι που έμενε τα τελευταία τρία χρόνια στα Χανιά.

Σύμφωνα με την μητέρα του, κ. Σωτηρία, ο άτυχος 53χρονος, ήταν ένας άνθρωπος πονεμένος και κουρασμένος από την ζωή, ενώ είχε και σοβαρά προβλήματα υγείας που τον καθιστούσαν ανίκανο να εργαστεί.

Τα τελευταία τρία χρόνια έμενε στο σπίτι που βρέθηκε απανθρακωμένος, ενώ λάμβανε και ένα επίδομα λόγω της ασθένειάς του.

Μάλιστα, όπως λέει η μητέρα του, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, τελευταία φορά που μίλησε με τον γιό της, ήταν την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, καθώς τον είδε να κάθεται με άλλους δύο φίλους του στην πλατεία της γειτονιά τους και να πίνουν μπύρα.

Δυστυχώς η μητέρα του δεν διέρκινε καλά τις παρουσίες των δύο φίλων του, καθώς βρίσκονταν μακριά και σε σκοτεινό σημείο.

«Ο Νίκος μου ήταν καλό παιδί, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν, ήταν φιλότιμος και πρόθυμος για να βοηθήσει, δεν ξέρω τι έγινε, μου φαίνεται ασύλληπτο. Είχε πολύ κακό τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ή ποιοι του το έκαναν αυτό… Τον σκότωσαν και μετά έπρεπε να τον κάψουν; Τι πράγαματα είναι αυτά;» είπε η πονεμένη μητέρα.

Το χρονικό της υποθεσης…

Η άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο εγκαταλελειμμένο σπίτι επί της οδού Κύπρου στα Χανιά, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός ενός άγνωστου -τότε- άνδρα.

Η νεκροτομή αποκάλυψε ότι ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Στον χώρο όπου είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά, είχε φτάσει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με έξι άνδρες και τρία οχήματα, που προχώρησαν στην κατάσβεση και ανακάλυψαν την σορό του άτυχου άνδρα.

Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που έκανε αυτοψία, διαπίστωσε ότι η φωτιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρώπινο χέρι και, αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι την είχε προκαλέσει το θύμα, είτε για να βάλει τέλος στη ζωή του ή για να ζεσταθεί αλλά οι φλόγες τον τύλιξαν με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διαφύγει.

Όμως, η νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, αποκάλυψε ότι το θύμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για έναν 53χρονο Έλληνα που ερευνάται αν ήταν άστεγος. Την προανάκριση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ανέλαβε η Ασφάλεια Χανίων, η οποία παρέλαβε από την Πυροσβεστική όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ