Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣυμβόλαιο θανάτου στα Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο, τραυματίστηκε και...

Συμβόλαιο θανάτου στα Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο, τραυματίστηκε και η κόρη του

Την ώρα της επίθεσης ήταν παρόντες  η 22χρονη κόρη του η οποία μεταφέρεται τραυματισμένη στον «Ευαγγελισμό» και ακόμη ένας 45χρονος άντρας που τραυματίστηκε επίσης 

Εκτέλεσαν στα Σκούρτα εναν απο τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας που απασχόλησε τις αρχές την τελευταία 20ετια.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμου, «γάζωσαν» με καλάζνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος Γιάννης Σκαφτούρος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και η 22χρονη κόρη του η οποία μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά κι ένας άνδρας 45 ετών. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών. 

«Κεφάλαιο» στη νύχτα 

Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για πολλές «βαριές» υποθέσεις, μεταξύ αυτών και για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου ενώ είχει κατηγορηθεί ακόμη και για σχέσεις με τη Greek Mafia. 

Το 2018 είχαν μαχαιρώσει στις φυλακές Κορυδαλλού, τον βαρυποινίτη γνωστό στην «πιάτσα», ως «Θείος Τζο», ο οποίος είχε καταδικαστεί ως μέλος του αποκαλούμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», για συμμετοχή στο κύκλωμα των μπράβων, κ.λπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον Γιάννη Σκαφτούρο είχαν μαχαιρώσει Αλβανοί κρατούμενοι την ώρα που επέστρεφε από μεταγωγή του από τα δικαστήρια.

Ο 55χρονος που θεωρούνταν «κεφάλαιο» της νύχτας αποφυλακίστηκε το 2018 με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ