Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΦρίκη στην Πετρούπολη: Μαθητές πήγαν στο σχολείο και βρήκαν 52χρονο να κρέμεται...

Φρίκη στην Πετρούπολη: Μαθητές πήγαν στο σχολείο και βρήκαν 52χρονο να κρέμεται νεκρός από τα κάγκελα

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου στην Πετρούπολη που είδαν έναν 52χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του σχολείου.

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Πετρούπολη με έναν 52χρονο Αλβανό να κρέμεται από τα κάγκελα ενός σχολείου της περιοχής έχοντας δώσει τέλος στη ζωή του.

Τον αυτόχειρα εντόπισαν νεκρό μια παρέα μαθητών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στο προαύλιο του 4ου γυμνασίου Πετρούπολης το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μυστρά.

Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν τα παιδιά είδαν τον 52χρονο να έχει κρεμαστεί από τα κάγκελα του σχολείου και σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησαν τους γονείς τους.

Άμεσα, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα για το περιστατικό.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 52χρονος είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα με αυτό τον σκληρό τρόπο. Μάλιστα, στη γειτονιά εκείνη την ώρα βρισκόταν και η οικογένειά του ή όποια έμαθε τα τραγικά νέα.

“Οι δικοί του δεν ήξεραν τίποτα αν και μένουν εδώ κοντά. Από όσα λένε αυτοί που τους ξέρουν, έχει σοβαρά, ψυχολογικά προβλήματα καιρό τώρα”, λέει στο protothema.gr ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος είδε τους ανήλικους σε κατάσταση σοκ ελάχιστα λεπτά αφότου είχαν αντικρύσει το μακάβριο θέαμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ