Μυστήριο με την απόπειρα στραγγαλισμού γυναίκας στα Φάρσαλα

335

Η 51χρονη είχε βγει για να περπατήσει στην Περιφερειακή οδό και δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστό της άνδρα –  Τι συνέβη 

Μια υπόθεση- γρίφο που θυμίζει κινηματογραφικό θρίλερ αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στα Φάρσαλα, όπου μια 51χρονη γυναίκα που είχε βγει για να περπατήσει στην Περιφερειακή οδό δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστό της άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να την στραγγαλίσει!

Ήταν 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν μια 32χρονη που έκανε βόλτα στην περιοχή βρήκε την 51χρονη πεσμένη στο πεζοδρόμιο με ένα καλώδιο περασμένο γύρω από το λαιμό της και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Η γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία εκτός κινδύνου.

Στους αστυνομικούς κατέθεσε ότι δέχθηκε την επίθεση ξαφνικά από έναν άνδρα που δεν αναγνώρισε και επιχείρησε να την στραγγαλίσει με το καλώδιο. Η 51χρονη αντιστάθηκε και τότε ο δράστης την έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα παρακείμενο χαντάκι. Ο άγνωστος δεν συνέχισε την προσπάθειά του, αλλά τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Την μυστηριώδη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λάρισας.