Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠάτρα: “Σιγά ρε άντρα! Γιατί δεν τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;”...

Πάτρα: “Σιγά ρε άντρα! Γιατί δεν τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;” – Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.  Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει o ίδιος πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος ή εγκλημάτων, οπότε θα έχει ο ίδιος θα έχει πρόβλημα», τόνισε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στο Star.

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν “περιορίσου στα καθήκοντα σου” δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», σημείωσε ο κ. Κατερινόπουλος, αναφερόμενος σε όσα φέρεται να είχε πει το ζευγάρι στον διευθυντή ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου). Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: “Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί”. Σιγά ρε άντρα! Γιατί δεν τα λες αυτά στην κατάθεση σου;», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ