Τήνος: Φονικό για ασήμαντη αφορμή – Ο 90χρονος φέρεται να σκότωσε τον 52χρονο για μια θέση πάρκινγκ

Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι, έξω από το σπίτι του θύματος, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει – Ο 52χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη – Οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές

Πάγωσε το πανελλήνιο το άγριο φονικό το μεσημέρι της Κυριακής στην Τήνο.

Οι κάτοικοι του νησιού δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στην Τήνο. Ηλικιωμένος 90 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι, λίγο μετά τις 12 της Κυριακής, έξω από το σπίτι του θύματος, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει. Ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο 52χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη. Λέγεται πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια, διαμέρισμα κλπ.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όλοι στο νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα, άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος και οικογενειάρχης.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ