Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑνατροπή «βόμβα» πριν από τη δίκη για τα Γλυκά Νερά – Τι...

Ανατροπή «βόμβα» πριν από τη δίκη για τα Γλυκά Νερά – Τι έμαθε η Καρολάιν και την έπνιξε ο Αναγνωστόπουλος

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της δίκης για τα Γλυκά Νερά, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στιγμή του φόνου.

Η άγρια γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Υπερασπιστική γραμμή

Η υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Από την άλλη πλευρά, μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Η εντολέας μου δεν είναι από τους βασικούς μάρτυρες είναι ίσως η μοναδική όμως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση».

Όπως σημειώνει η κ. Μάρκου, η κ. Μυλωνοπούλου της είχε ζητήσει να συμβουλέψει νομικά και την άτυχη Καρολάιν.

«Αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Μυλωνοπούλου για να βοηθήσω την Καρολάιν, αλλά δεν πρόλαβα».

Η ίδια η Ελένη Μυλωνοπούλου με συνέντευξή της αποκαλύπτει σημαντικές και άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Γλυκά Νερά: Σχετικά με την γνωριμία της με το ζευγάρι

«Από την πρώτη επίσκεψη φαινόταν ότι το ζευγάρι είχε µια νοσηρή σχέση. ∆ιότι όταν ήρθαν και οι δύο, ο µεν Αναγνωστόπουλος πήρε τον λόγο να εξηγήσει τον σκοπό της επίσκεψης, την ίδια ώρα που η Καρολάιν δεν µιλούσε καθόλου. Μίλησε µόνο όταν µείναµε µόνες. Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να µε πείσει πόσο ευτυχισµένοι ήταν και ότι το µόνο πρόβληµα ήταν µια ‘µικρή κατάθλιψη λοχεία’. Όταν του είπα να µας αφήσει µόνες για να δω η Καρολάιν τι θέλει να µου πει, η πρώτη της κουβέντα ήταν: ‘Εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι. ∆εν τον θέλω, θέλω να πάρω το παιδί µου και να φύγω. Ψάχνω σπίτι. Είχα ξαναψάξει στο Χαλάνδρι, τώρα θέλω να ψάξω για σπίτι στο Σύνταγµα’».

–Φοβόταν τον Μπάµπη;

«Στο τέλος ναι. Μου το είπε τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε δεν είχε πει κάτι. Συνεχίζονταν οι συνεδρίες και κάθε φορά η Καρολάιν ανοιγόταν ακόµα και περισσότερο. Άρχισε λοιπόν να λέει κάποια πράγµατα αναφορικά µε τη δουλειά του Μπάµπη».

– ∆ηλαδή;

«Ότι άρχισε να δουλεύει και Κυριακές. Οτι µια Κυριακή ήταν να περάσουν µαζί και θα τη βοηθούσε και µε το µωρό και εκείνος έφυγε γιατί είχε πελάτες που κάπου θα τους πήγαινε. Όταν µάλιστα µου το είπε αυτό απόρησα. Η Καρολάιν όµως ήταν ένα παιδί άπειρο, ευαίσθητο και ειλικρινές».

– Θεωρείτε ότι η Καρολάιν έµαθε κάτι και έπρεπε αυτός να της κλείσει το στόµα;

«Μπορεί να έµαθε κάτι. Μπορεί σε έναν καβγά, γιατί η Καρολάιν ήταν ένα παιδί, να του είπε πράγµατα που δεν έπρεπε. Ίσως να του είπε κάτι, ότι ξέρει και θα πάει να το πει και θα τον κάνει ρεζίλι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι, όταν έκοψε απότοµα τις συνεδρίες η Καρολάιν, ήταν τότε που παραπονούνταν έντονα επειδή «έλειπε τις Κυριακές ο Μπάµπης». Αυτό ήταν ένα κοµβικό σηµείο. Και εκείνη άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συµβαίνει. Γιατί έλειπε τις Κυριακές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ