Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάH Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «στα όρια της ψυχρότητας» λέει ο ιδιοκτήτης του...

H Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «στα όρια της ψυχρότητας» λέει ο ιδιοκτήτης του στούντιο που «χτύπησε» τα τατουάζ της

«Δεν μου φαινόταν μια γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της» λέει για την 33χρονη ο κ. Γιώργος Βέρρας

Για μια γυναίκα με συμπεριφορά «στα όρια της ψυχρότητας» έκανε λόγο ο Γιώργος Βέρρας, ιδιοκτήτης του στούντιο τατουάζ όπου είχε πάει η Ρούλα Πισπιρίγκου για να «σημαδέψει» το σώμα της με τα ονόματα των παιδιών της. Συγκρίνοντας μάλιστα την 33χρονη με άλλους πελάτες που έρχονται στο στούντιό του για να «χτυπήσουν» ένα τατουάζ αφιερωμένο σε αγαπημένο τους πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή, σημείωση ότι φερόταν αρκετά διαφορετικά. 

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, o κ. Βέρρας εξήγησε ότι η Ρούλα είχε έρθει να κάνει το τατουάζ της Μαλένας, όταν είχε φύγει από τη ζωή το παιδί: «Μαζί με της Μαλένας είχε κάνει και το όνομα της Τζωρτζίνας, και αργότερα ήρθε κι έκανε το τατουάζ για την Ίριδα, όταν απεβίωσε το μωρό. Τότε ήταν η εποχή που θα έβγαινε η Τζωρτζίνα από το νοσοκομείο, μετά την εγκεφαλοπάθεια κι έκανε και το καρδιογράφημα με το Life Goes On. Έκανε μια καρδιά, το καρδιογράφημα και τον σταυρό».

Αναφορικά με το ποια ήταν η εντύπωση που σχημάτισε γνωρίζοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πλέον έχει συλληφθεί για τον φόνο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να πω ότι εμένα δεν μου φαινόταν μια γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της. Ήταν στα όρια της ψυχρότητας».

Όπως εξήγησε, «στους προηγούμενους που είχαν έρθει να κάνουν ανάλογα τατουάζ, είτε για παιδί είτε για άλλο δικό τους πρόσωπο που είχαν χάσει, φαίνονταν έντονα τα συναισθήματά τους, και είναι λογικό. Στη συγκεκριμένη γυναίκα δεν τα είδα».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επικοινωνήσει με τον κ. Βέρρα μέσω μηνύματος στο facebook για να κανονίσουν τη μέρα και το τι θέλει να κάνει. «Όταν ήρθε δεν είδα μια γυναίκα που ήταν ράκος ούτε ατημέλητη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του στούντιο.

Ο κ. Βέρρας είπε ότι πριν αρχίσουν να βγαίνουν στοιχεία για υπόθεση, όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό να βγαίνει στη δημοσιότητα, δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι αυτή η γυναίκα. Αργότερα, όταν άρχισε να ακούει όσα λέγονταν και να τα συνδυάζει με τη στάση της στο στούντιό του, άρχισε να πιστεύει και αυτός ότι μπορεί να το έχει κάνει.

Κατά την επίσκεψή της στο στούντιο, η 33χρονη μιλούσε απλά για τη Τζωρτζίνα και είχε αναφέρει στον κ. Βέρρα ότι έχασε το μωρό. Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο εάν άκουσε οποιαδήποτε στιγμή τη μητέρα να αποκαλεί κάποιο από τα αδικοχαμένα πλάσματα «παιδί μου», εκείνος απάντησε αρνητικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ