Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαβάλα: Αυτή είναι η άτυχη 83χρονη που τη σκότωσε στο ξύλο ο...

Καβάλα: Αυτή είναι η άτυχη 83χρονη που τη σκότωσε στο ξύλο ο εγγονός της για ένα ποτήρι νερό

Την έδερνε από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας και είπε στο γραφείο τελετών ότι έπεσε – Το χρονικό του εγκλήματος στο Χρυσοχώρι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβαλάς και ολόκληρο το πανελλήνιο από τον θάνατο της άτυχης 83χρονης η οποία κατέληξε από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον εγγονό της επειδή νευρίασε όταν εκείνη ξύπνησε το βράδυ της Κυριακής και του ζήτησε ένα ποτήρι νερό.

Η άτυχη ηλικιωμένη ζούσε στο σπίτι της στο Χρυσοχώρι του δήμου Νέστου, μαζί με τον ανάπηρο γιό της και πατέρα του δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο συγκεκριμένο σπίτι κατά καιρούς συνέβαιναν φασαρίες ενώ πριν από μερικά χρόνια είχαν επέμβει οι Αρχές δίνοντας εντολή να μπει η αδερφή του δράστη σε ίδρυμα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του χωριού Δήμος Δαλκαράνης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο 23χρονος δράστης, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική αλλά δεν έδειχνε ποτέ τόσο επιθετικός.

Η μητέρα του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φύγει από το σπίτι αφήνοντας πίσω της τον άντρα της και τα δύο της παιδιά.

Μάλιστα, αρκετές ήταν οι φορές όπου με την συνδρομή του προέδρου του χωριού ο δήμος πήγαινε την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» προκειμένου να βοηθήσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια αλλά πάντα τους έδιωχναν μιλώντας στους υπαλλήλους άσχημα.

Έτσι ξυλοκόπησε και σκότωσε τη γιαγιά του 

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν ο 23χρονος λογόφερε με την 83χρονη για ασήμαντο λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τον εγγονό της ένα ποτήρι νερό. Τότε, εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του και κατάσταση αμόκ άρχισε να την χτυπάει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας! Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα άγρια χτυπήματα και κατέληξε.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης μητέρας του.

Όταν ο 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών, υποψιασμένος, του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 23χρονος νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ο πατέρας του είναι ανάπηρος.

Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη οικογένεια καθώς πριν από μερικά χρόνια είχαν απασχολήσει τις Αρχές αφού είχαν ακουστεί να συμβαίνουν περίεργα πράγματα μέσα στο σπίτι και έτσι η ανήλικη αδερφή του δράστη μεταφέρθηκε σε ίδρυμα ενώ η μητέρα τους έχει χωρίσει τον πατέρα τους. Η άτυχη 83χρονη γιαγιά συντηρούσε την οικογένεια με την σύνταξή της ενώ τους φρόντιζε μαγειρεύοντας τους, ποτέ της δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε και θέλησε να φωνάξει την Αστυνομία παρόλο που ο εγγονός της την κακομεταχειριζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ