Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του επειδή τον ξύπνησε και του ζήτησε ένα...

Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του επειδή τον ξύπνησε και του ζήτησε ένα ποτήρι νερό – Τι ξέρει η ΕΛΑΣ για τον 23χρονο δράστη

Ο εφιάλτης που ζούσε η 83χρονη γυναίκα

Έναν αληθινό εφιάλτη ζούσε τα τελευταία χρόνια η 83χρονη από τη Χρυσούπολη Καβάλας, με τους καυγάδες αλλά και τις βιαιοπραγίες από τον 23χρονο εγγονό της να είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί αίσθηση είναι η επισήμανση του δελτίου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία ότι «με χρήση βίας της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος –ο οποίος ομολόγησε προανακριτικά την πράξη του και πλέον θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή- είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας ότι άρχισε να χτυπάει την ηλικιωμένη γυναίκα, επειδή τον ξύπνησε με την ομιλία της.

Φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι αντιλήφθηκε πως του ζήτησε νερό, με τον νεαρό να χτυπάει μέχρι θανάτου (σ.σ. βρέθηκαν μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα της 83χρονης) τη γιαγιά του.

Στη συνέχεια, φαίνεται ότι ξανακοιμήθηκε και το πρωί όταν αντιλήφθηκε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν αναπνέει, κάλεσε το ΕΚΑΒ και υποστήριξε ότι έπεσε από το κρεβάτι της στο ύπνο και έχει χτυπήσει.

Ωστόσο, τα χτυπήματα που έφερε η 83χρονη γυναίκα δεν είχαν καμία σχέση με πτώση και ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., όπου μετά από καταθέσεις και την ιατροδικαστική εξέταση προχώρησε στη σύλληψη του.

Ο 23χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έκανε χρήση ουσιών και να έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα όπου και είχε πάρει εξιτήριο το τελευταίο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ