Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΝέα καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: «Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη...

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: «Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μπέιμπι σίτερ»

Τι βρέθηκε στο κινητό της κοπέλας

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Μετά την καταγγελία για βιασμό της 17χρονης σήμερα κοπέλας που έζησε τον εφιάλτη για ένα εξάμηνο, καταπέλτης κατά του κληρικού είναι η μητέρα μιας 18χρονης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία, είπε ότι ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLive του Alpha, στην αστυνομία κατέθεσε μια 18χρονη κοπέλα, με την οποία ο ιερέας έμενε πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι του, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα, όσο διάστημα εκείνος βρισκόταν υπό παρακολούθηση μετά την πρώτη καταγγελία. Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον ιερέα από τότε που ήταν 15,5 ετών και ότι αυτό γινόταν με τη θέλησή της, κάτι που δεν ισχύει νομικά καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Η 18χρονη είχε γνωρίσει τον ιερέα στο κατηχητικό και εκείνος φέρεται να της είχε ζητήσει να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι του, ενώ φέρεται να πήγαινε διακοπές με οικογένειά του τα καλοκαίρια.

Τι φέρεται να είπε η μητέρα της στους αστυνομικούς

Την ίδια στιγμή η μητέρα του κοριτσιού που κατέθεσε στην αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν σοκαρισμένη και φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε τίποτα, λέγοντας πως ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κινητό της 18χρονης βρέθηκαν άσεμνες φωτογραφίες του ιερέα αλλά και ακατάλληλο υλικό.

Τι ισχυρίστηκε ο ιερέας στην απολογία του

Ο ιερέας που απολογήθηκε σήμερα καθώς είναι κατηγορούμενος, για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, φέρεται να βίαζε το κορίτσι μετά την κατήχηση λέγοντας του ότι στο πρόσωπο του πρέπει να βλέπει τον πατέρα και το δάσκαλο του. Μάλιστα, φέρεται να ζητούσε στην ανήλικη γυμνές φωτογραφίες ενώ εμφανίζεται να της έστελνε και ο ίδιος γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό.

Ο ιερέας φέρεται να ισχυρίζεται πως πίσω από την καταγγελία σε βάρος του βρίσκονται οικονομικά κίνητρα ενώ πιθανολογεί ότι το κορίτσι τον ερωτεύτηκε και εκείνος δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να θελήσει να τον εκδικηθεί.

Πάντως, λίγες ώρες πριν την απολογία του κατηγορούμενου ο συνήγορος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση επικαλούμενος την νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του ιερέα τον οποίο κατηγορεί ότι του απέκρυψε στοιχεία για την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ