Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚάτω Πατήσια: «Το παιδί το βίαζε μέσα στην εκκλησία», λέει η θεία...

Κάτω Πατήσια: «Το παιδί το βίαζε μέσα στην εκκλησία», λέει η θεία της 17χρονης για τον ιερέα

«Να μείνει στη φυλακή, ο πατέρας, η μάνα δεν ήξεραν τίποτα, το παιδί είχε σημάδια και μίλησε στη μητέρα του», λέει η θεία του άτυχου κοριτσιού

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της θείας της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια από όσα πέρασε η ανηψιά της στα χέρια του «σάτυρου» πνευματικού.

«Το παιδί το βίαζε μέσα στην εκκλησία. Πήγαινε στο κατηχητικό, το πήγαινε κάτω και του έκανε ο, τι του έκανε», λέει στο protothema.gr η συγγενής της 17χρονης ενώ αποκαλύπτει πως ο δράστης είχε το θράσος να μπαίνει μέσα στο σπίτι της οικογένειας. «Ο παπάς είχε σχέσεις με την άλλη θεία. Αυτή το πήγε το παιδί στο κατηχητικό, έκαναν παρέα, πήγαινε σπίτι της αυτός, πήγαιναν μαζί εκδρομές», τονίζει η γυναίκα και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 37χρονου ιερέα.

«Να μείνει στη φυλακή. Ο πατέρας, η μάνα δεν ήξεραν τίποτα. Το παιδί είχε σημάδια και μίλησε στη μητέρα του», προσθέτει ενώ λέει οτι η 17χρονη μετά την «κόλαση» που έζησε στην εκκλησία ήταν σε τραγική ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ