Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: ΜΑΤ έξω από το Αχίλλειον - Συγκέντρωση και διαμαρτυρίες για τον...

Θεσσαλονίκη: ΜΑΤ έξω από το Αχίλλειον – Συγκέντρωση και διαμαρτυρίες για τον βιασμό της 24χρονης

Από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση κυρίως από νεαρό κόσμο, απέναντι από την επιχείρηση καφέ-μπαρ στην οποία εργαζόταν ή ήταν μικρομέτοχος, ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση του βιασμού

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρία που διοργανώθηκε μετά από διαδικτυακό κάλεσμα για την υπόθεση ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 24χρονη κοπέλα. Συγκεκριμένα η διαμαρτυρία πραγματοποιείται έξω από το Αχίλλειον. Μάλιστα στο σημείο έχουν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Πριν από λίγη ώρα έφτασαν στην περιοχή διαδηλωτές που ξεκίνησαν πορεία από την πλατεία Αριστοτέλους φωνάζοντας συνθήματα κατά της πατριαρχίας και ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση γίνεται κυρίως από νεαρό κόσμο, απέναντι από το Αχίλλειον όπου εργαζόταν ή ήταν μικρομέτοχος, ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Σημεώνεται ότι η επιχείρηση αρνείται ότι το πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση είναι ιδιοκτήτης, αλλά εργαζόμενος, η συνεργασία με τον οποίο διακόπηκε.

Πηγή: grtimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ