Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας - Εντολή για ...

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας – Εντολή για προκαταρκτική εξέταση

Έρευνα για ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από καταθέσεις για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι που φέρεται να βιάστηκε η 24χρονη

Το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας πίσω από το πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης στις αρχές του μήνα που κατέληξε σε εφιάλτη για μία  24χρονη κοπέλα αναζητά η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας. Αφορμή αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές γυναίκες που φέρονται να εκδίδονταν. Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και – σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές – δεν ανήκει σε κάποιο κύκλωμα. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα γίνει από την Ασφάλεια, αναμένεται να ερευνηθεί αν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού της 24χρονης είχαν σχέση και με άλλες έκνομες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται πως για την υόθεση  είχε συλληφθεί ένας 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην αρχική της κατάθεση η 24χρονη ισχυρίστηκε ότι θυμόταν μόνο τον κατηγορούμενο ενώ σε επόμενη κατάθεση φέρεται να κατονόμασε και άλλον άνδρα.

Τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας και να φωτογραφίζουν πρόσωπα ως εμπλεκόμενους.

Αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να μην περάσει καμία άλλη γυναίκα όσα έζησε αυτή, δήλωσε η 24χρονη γυναίκα μέσω του δικηγόρου της.

Πηγή: www.voria.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ