Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗράκλειο: «Η γιατρός νόμιζε ότι μου επιτέθηκε σκύλος» – Η περιγραφή του...

Ηράκλειο: «Η γιατρός νόμιζε ότι μου επιτέθηκε σκύλος» – Η περιγραφή του αστυνομικού που τον δάγκωσαν στο πρόσωπο

Αστυνομικός δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα ο ένας από τους δύο νεαρούς στους οποίους έγινε έλεγχος, δάγκωσε τον αστυνομικό στο πηγούνι του.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε. «Το τραύμα είναι βαθύ» είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε:

«Σε έναν έλεγχο ρουτίνας, δύο αδέλφια νεαρής ηλικίας δεν δέχτηκαν τον έλεγχο. Αντέδρασαν χωρίς λόγο και αιτία. Οι συγκεκριμένοι είναι γόνοι ευκατάστατης οικογένειας του Ηρακλείου».

«Όταν ζητήσαμε να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός και συμπλήρωσε ότι στη συνέχεια τους ζήτησαν να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν τον έλεγχο κάτι, που όπως είπε, δεν τους άρεσε καθόλου.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ο ένας από αυτούς τους είπε ότι θα πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο, λέγοντας τους πως «θα δείτε τι θα πάθετε».

«Του ζήτησα ευγενικά να αφήσει το τηλέφωνο και δεν το έκανε. Του κατέβασα το χέρι όχι με δύναμη και στη συνέχεια με τράβηξε προς τα πάνω του. Βρέθηκα στο έδαφος και ακολούθησε πάλη. Όταν καταφέραμε να του περάσουμε χειροπέδες είδα αίματα στο πρόσωπό του. Έως τη στιγμή εκείνη δεν είχα καταλάβει ότι με είχε δαγκώσει. Οι συνάδελφοι μου, μου είπαν ότι μου λείπει κομμάτι από το πρόσωπο», περιέγραψε ο αστυνομικός.

Μάλιστα, ο αστυνομικός είπε ότι η γιατρός που τον είδε πρώτη στα επείγοντα νόμιζε ότι τον δάγκωσε σκύλος.

Πηγή φωτό: ekriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ