Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤο τέρας της Αργυρούπολης: Χαροπαλεύει η 40χρονη - Είχε κακοποιήσει και την...

Το τέρας της Αργυρούπολης: Χαροπαλεύει η 40χρονη – Είχε κακοποιήσει και την πρώην σύζυγό του

Είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και χτύπησε μέχρι λιποθυμίας τη σύντροφό του την Παρασκευή – Της έκαναν κρανιοτομή και δίνει μάχη για τη ζωή – Κόντευε να σκοτώσει στο ξύλο και την ανήλικη πρώην συζυγό του

Σοκάρουν τα στοιχεία για το παρελθόν του 45χρονου δράστη της Αργυρούπολης, δασκάλου πολεμικών τεχνών, που «τσάκισε στο ξύλο» την 40χρονη σύντροφο του το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στην μεζονέτα της οδού Ολυμπίας με αποτέλεσμα η γυναίκα να χαροπαλεύει.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, πριν έξι χρόνια ο άνδρας, στην περιοχή του Άργους, επιτέθηκε και μαχαίρωσε με μανία την τότε ανήλικη πρώην σύζυγο του με την οποία εχουν αποκτήσει ένα παιδι. Η κοπέλα αιμόφυρτη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να ξεγλιστρήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κρύφτηκε σε έναν βάλτο για να σώσει τη ζωή της και ο μαχαιροβγάλτης την αναζητούσε για να την αποτελειώσει. Τελικα την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Καταζητούμενος πλέον και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 40χρονης νέας συντρόφου του, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών έχει εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί με σήμα τους, αναφέρουν πως ο δράστης κινείται με ενα όχημα KIA χρώματος ασημί ιδιοκτησίας της μητέρας του, αναφέροντας φυσικά και τον αριθμο κυκλοφορίας. Σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» οι γονείς του ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην Αρυρούπολη, όμως πριν ένα χρόνο πέθαναν χτυπημένοι απο κορωνοιό.

Την εσπασε στο ξύλο και πριν γίνει καπνος κάλεσε συγγενή της

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται, ο 45χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών στις 7: 30 το πρωί της Παρασκευής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία» άρχισε να γρονθοκοπεί με μανία σε διάφορα σημεία του σώματος της και το κεφάλι τη 40χρονή Όλγα με αποτέλεσμα η γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη να λιποθυμήσει απο το ξύλο. Μάλιστα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός οπου οδηγήθηκε υπεβλήθη σε κρανιοτομή και η κατάσταση της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Πριν δε, εξαφανιστει με το ασημί KIA της μητέρας του όπως αναφέρεται στη δικογραφια ενημέρωσε συγγενή του. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καθώς κανουν λόγο για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο με ακραία ξεσπάσματα βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ