Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που χτύπησε την σύντροφο του -...

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που χτύπησε την σύντροφο του – Χαροπαλεύει η γυναίκα

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει 3 φορές ενώ έχει και 4 παιδιά – Τι λέει η γειτονιά για τον «περίεργο» χαρακτήρα του και την τελευταία του σύντροφο, την οποί επίσης  χτύπησε άγρια

Πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να  είναι ο 46χρονος δράστης της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε άγρια την περασμένη Παρασκευή την 40χρονη φίλη του μέσα στο διαμέρισμα του.

Ο 46χρονος, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του protothema.gr, στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού  χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά. 

Την άτυχη 40χρονη κοπέλα, η γειτονιά του 46χρονου «τέρατος», δεν την γνώριζε καλά καθώς επρόκειτο για μία σχέση λίγων μηνών  ωστόσο οι γείτονες αναφέρουν  ότι  έμοιαζαν ερωτευμένοι,  σύχναζαν στα καφέ της περιοχής  και πηγαίναν  βόλτα τον μεγάλο καφέ σκύλο τους.

Την αφορμή για την οποία χτύπησε άγρια της 40χρονη φίλη του δεν την γνωρίζει – ωστόσο,  όλη η γειτονιά άκουσε την Παρασκευή το πρωί τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία , ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν οι ασυνομικοί  εντοπίσουν  την 40χρονη γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση . 

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς  έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ