Νεκρός ο 19χρονος γιος παλαίμαχου παίκτη Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Το σπαρακτικό μήνυμα του

800

Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα στην Λεμεσσού- Πλατρών βρέθηκε ο 19χρονος γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Αλέξη Γιαννόπουλου.

Το άτυχο παλικάρι ήταν γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Αλέξη Γιαννόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ο Ευάγγελος ήταν συνοδηγός στο αμάξι που βρισκόταν στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών και για αδιευκρίνιστο λόγο ανατράπηκε και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του οχήματος υπέστη κατάγματα, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανέφερε πως: «εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι υπήρχε αυξημένη ταχύτητα στο όχημα, η οποία ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τους δυο επιβαίνοντες να μην τραυματιστούν ή να μην χάσουν τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι έφεραν ζώνες ασφαλείας. Είναι το κύριο μέλημα όλων μας να τηρούμε τους νόμους και κανονισμούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα όσα λέμε, δυστυχώς κάποιοι σε αυτά δεν ανταποκρίνονται, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα».

Ο Αλέξης Γιαννόπουλος με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε τον γιο του. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Μερικές φορές αναρωτιέσαι γιατί ο Θεός σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε τον γιο μας σε δυστύχημα στις 13 του μηνός. Σμηνίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ετών 19 παρών! Πόνος, πόνος, πόνος…» Ο 19χρονος υπηρετούσε στο στρατό.