Μεσσηνία: Οργή των συγγενών της 64χρονης που την σκότωσε κριάρι – «Η γυναίκα θα ζούσε αν ήταν δεμένο»

402

Το κριάρι εντόπισε τη γυναίκα μόνη και της επιτέθηκε – Δέχθηκε απανωτά φονικά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα – Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί στη Γερμανία το 2014- Δείτε το βίντεο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 64χρονη γυναίκα καθώς δέχθηκε φονικά χτυπήματα από ένα κριάρι που της επιτέθηκε με μανία. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στο Μουζάκι του δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.

Η γυναίκα είχε πάει στο κτήμα της για να ταΐσει τις κότες της όπως έκανε κάθε μέρα. Ξαφνικά ένα κρυάρι που ήταν λυμένο μπηκε στο χώρο από παρακείμενο κτήμα και της επιτέθηκε. Σύμφωνα με δηλώσεις του γαμπρού της στο Mega ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μία σειρά από χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Οι πρώτοι συγγενείς που έφτασαν στο κτήμα βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, καθώς και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Πύλου. Όταν έφτασαν δυστυχώς η γυναίκα είχε καταλήξει.

Οι συγγενείς της άτυχης 64χρονης εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά. Κάνουν λόγο για εγκληματική ανευθυνότητα καθώς όπως λένε εάν το κριάρι ήταν δεμένο η γυναίκα τώρα θα ζούσε. Σημειώνεται πως πριν από έξι μήνες στο ίδιο χωριό είχε σημειωθεί και πάλι επίθεση  από κριάρι που είχε ξεφύγει από ένα μαντρί.

Σημειώνεται πως αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και το 2014 στη Γερμανία. Τότε ένα κριάρι είχε επιτεθεί σε μία γυναίκα τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ εκείνη βρισκόταν στο έδαφος. Η συγκεκριμένη επίθεση είχε καταγραφεί από διερχόμενο οδηγό. Τότε μία βοσκός μπήκε στο δρόμο προσπαθώντας να συγκρατήσει το κοπάδι της.

Ωστόσο ένα κριάρι την χτύπησε στη μέση και την έριξε στο δρόμο χτυπώντας την. Λίγα δευτερόλεπτα μετά η γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί αλλά δέχεται και πάλι τα θανατηφόρα χτυπήματα του κριαριού. Οι εικόνες από τη συγκεκριμένη επίθεση είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.