Μαφιόζικη επίθεση στο Μοσχάτο: Με χαριστική βολή στο κεφάλι «τελείωσαν» τον Γεωργιανό

243

Ο Γεωργιανός με το κωδικό όνομα «Σότικο» πέθανε ακαριαία – Το protothema.gr αποκαλύπτει  την ιατροδικαστική εξέταση

Με δύο σφαίρες στο κεφάλι και μια στο χέρι, με τη χαριστική βολή από κοντινή απόσταση, ο μαυροφορεμένος πιστολέρο «έσβησε απο τον χάρτη», τον 41χρονο Γεωργιανό, στην εν ψυχρώ εκτέλεση ανήμερα πρωτοχρονιάς στο Μοσχάτο.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, απο την ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος προέκυψαν τα εξής: Ο 41χρονος αν και αρχικά οι αστυνομικοί ειχαν διαπιστώσει οτι φερει ένα τραύμα στο κεφάλι, τελικά η ιατροδικαστική έδειξε δυο. Και η μια σφαίρα που μπήκε αριστερά πίσω από το αυτί ηνιακά του διέλυσε τους ηνιακούς λοβούς και η άλλη η μπροστινή, προς τα πίσω αριστερά και προς τα πίσω δεξιά «πήρε» ιγμόριο, προκάλεσε κατάγματα στους κρανιακόυς βόθρους, αιματώματα οπισθοβολβικά.

Στο μάτι, στο κάτω χείλος του αριστερού οφθαλμικού κόγχου κοντά στη μύτη, αριστερά, στην κάτω γωνία. Η σφαίρα που μπήκε μέσα κεντρικά όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr τον διέλυσε. Το ίδιο συνέβη και με τη δεύτερη ενω αυτό δε που εκτιμάται είναι η δεύτερη σφαίρα στο κεφάλι να ήταν η χαριστική βολή.

Μια τρίτη σφαίρα, δέχθηκε στο χέρι όπου το θύμα, το σήκωσε ενστικτωδώς για να αμυνθεί και του προκαλεσε διαμπερές τραύμα στο μεσαίο δεξί δάκτυλο και ειδικότερα, κάταγμα στη μεσαία φάλαγγα του μέσου δακτύλου της δεξιάς χειρός.

Ακαριαίος θάνατος

Ο Γεωργιανός με το κωδικό όνομα «Σότικο», όπως διαπιστώθηκε απο την εξέταση, δέχθηκε τα πυρά απο κοντινή απόσταση. Ο θάνατός του, όπως λένε, ήταν ακαριαίος, με το φρικτό σκηνικό να διαμορφώνεται ως εξής: δέχεται εξ επαφής μια σφαίρα στο χέρι καθώς το βάζει μπροστά για να προφυλαχθεί, ο εκτελεστής του ρίχνει μια δεύτερη στο κεφάλι και όταν σωριάζεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο, τον αποτελειώνει με τη χαριστική βολή.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν μέσω των υπηρεσιών της Ρωσίας και της Γεωργίας να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο ρόλος του στις μαφιόζικες ομάδες και γιατί κάποιοι αποφάσισαν να τον «φάνε» ανήμερα της πρωτοχρονιάς μπροστά στα μάτια της συντρόφου και της 5χρονης κόρης τους.