Πανικός σε χωριό έξω από τη Λάρισα: Κυνηγούσε την σύζυγό του με κουζινομάχαιρο για να την σφάξει

432

Ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα, βγαλμένο από ταινία θρίλερ έλαβε χώρα την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε χωριό έξω από τη Λάρισα.

Ένας 85χρονος σε κατάσταση αμόκ, σύμφωνα με το onlarissa.gr, άρχισε να κυνηγάει την σύζυγό του με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας για να την σφάξει.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Το περιστατικό έγινε στις 3 τα ξημερώματα, με την γυναίκα να σώζεται στο… παρά πέντε, όταν ο γιος του ζευγαριού άκουσε τις φωνές και εισέβαλε στο σπίτι, σταματώντας τον πατέρα του λίγο πριν γίνει το κακό.

Τον μαινόμενο ηλικιωμένο μετά βίας συγκρατούσε ο γιος του μέχρι να φτάσει η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ στο σημείο. Τελικά ο 85χρονος ύστερα από αρκετή ώρα καθώς αρνείτο πεισματικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σταματήσει συγκεκριμένη αγωγή την οποία λάμβανε.

Όσο για την ηλικιωμένη σύζυγό του, υπέστη πραγματικό σοκ από τον φόβο της, όπως και ο ίδιος ο γιος τους που την έσωσε από του… χάρου τα δόντια.