Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΜαφιόζικη επίθεση στο Μοσχάτο: Ηγετικό μέλος γεωργιανής μαφίας ο 41χρονος που δολοφονήθηκε

Μαφιόζικη επίθεση στο Μοσχάτο: Ηγετικό μέλος γεωργιανής μαφίας ο 41χρονος που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος, θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης, ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone» – Περίεργες κινήσεις με κόσμο και κυρίως γυναίκες να πηγαινοέρχονται στο διαμέρισμα του θύματος, έβλεπαν οι γείτονες – Τι λένε στο protothema.gr

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της οδού Ταξιαρχών 33 στο Μοσχάτο, από τις αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν του 41χρονου Γεωργιανού γείτονα τους Shota Tevdoradze, που το βράδυ του Σαββάτου 1Ιανουαρίου έπεσε νεκρός έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, όταν δράστης ντυμένος στα μαύρα τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συντρόφου του και της 5χρονης κόρης τους, την ώρα που επέστρεφαν μαζί με μια φίλη τους στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr όλες αυτές τις ημέρες τόσο η σύντροφος του όσο και η 5χρονη κόρη τους δεν έχουν βγει λεπτό έξω από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου με φίλους και συγγενικά τους πρόσωπα να βρίσκονται συνεχώς κοντά τους.

Μαζί της επικοινωνούν συχνά και οι αστυνομικές αρχές που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να την επισκεφτούν και να μάθουν περισσότερα πράγματα για τον 41χρονο, καθώς κι αν της είχε ποτέ εκμυστηρευτεί το αμαρτωλό του παρελθόν και τις φοβίες του. Άλλωστε δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες και από την κλοπή του αυτοκινήτου τους μέσα από το γκαράζ της πολυκατοικίας που μπορεί να θεωρηθεί ως σημάδι.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος, θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης, ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone», με τις Ελληνικές αρχές να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Για τον λόγο αυτό η κατάθεση της συντρόφου του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη μετά τις αποκαλύψεις, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως ο 41χρονος ίσως να είχε δημιουργήσει και εδώ κάποια παράνομη ομάδα, που δούλευε κάτω από τις εντολές του.

Από την άλλη, εκείνη ίσως να είναι η μοναδική που να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα, καθώς θεωρείται πως τα στοιχεία που δήλωνε δεν ήταν τα αληθινά. Σχετικά με το σπίτι στο Μοσχάτο, εκείνο ήταν νοικιασμένο στο όνομα της συντρόφου του, ενώ τα κοινόχρηστα όπως και κάθε άλλος λογαριασμός, έρχονταν στο δικό της όνομα.

Σχετικά με το ζευγάρι, όπως δηλώνουν στο protothema.gr γείτονές τους, μπορεί συνεχώς να έβλεπαν διάφορες περίεργες κινήσεις με κόσμο και κυρίως γυναίκες να πηγαίνουν και να έρχονται στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ωστόσο δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι κακό καθώς ποτέ δεν είχαν ακούσει τσακωμούς και φασαρίες. Ακόμα και η συμπεριφορά του 41χρονου δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει κανέναν, καθώς εκείνος μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην είχε μιλήσει με άνθρωπο στη γειτονιά, όμως η σύντροφός του ήταν αρκετά πιο κοινωνική, ιδιαίτερα όταν ήταν μόνη της με το παιδί της γιατί μπροστά του απέφευγε τα πολλά πολλά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 41χρονος επέστρεφε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από τον άγνωστο δράστη που είχε κρυφτεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον μικρό κήπο της πολυκατοικίας. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του και της συζύγου του. Ο 41χρονος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4-5 φορές με τον θόρυβο και τις φωνές της συντρόφου του να σηκώνουν την γειτονιά στον αέρα. Στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν μάλιστα και 4 κάλυκες. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ