Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗλεία: Έπαιζαν «φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ

Ηλεία: Έπαιζαν «φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον παράνομο τζόγο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου σε περιοχή της Ηλείας και διαπίστωσαν ότι λειτουργούσαν υπολογιστές με το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια».

Παρ’ όλο που στο κατάστημα υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής με κάμερες ώστε να εντοπίζεται η παρουσία αστυνομικών και να ειδοποιούνται οι πελάτες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τον υπεύθυνο του Ίντερνετ καφέ και επτά παίκτες που έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι, πέντε Έλληνες μεταξύ των οποίων μια γυναίκα και δυο αλλοδαπούς, ο ένας από τους οποίους βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Στον χώρο κατασχέθηκαν οι κάμερες, ένα καταγραφικό και ο κεντρικός server με τον οποίο ήταν συνδεδεμένα, 16 κεντρικές μονάδες υπολογιστών και δυο συσκευές ενδοεπικοινωνίας, ενώ στην κατοχή του ενός παίκτη κατασχέθηκαν 140 ευρώ που είχε κερδίσει! Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και περί προσωπικών δεδομένων κατά περίπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ