Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓυναικοκτονία στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που έπνιξε ο σύζυγός της...

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που έπνιξε ο σύζυγός της – Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας

Μία ακόμη γυναικοκτονία σοκάρει την Ελλάδα, με θύμα αυτή τη φορά μια 36χρονη γυναίκα την οποία έπνιξε με τα χέρια του ο 40χρονος σύζυγός της. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της οικογένειας, την ώρα που τα δυο τους παιδιά (αγόρια ηλικίας 7 και 10 ετών) κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση ανέφερε πως συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

«Την έπιασα με τα χέρια μου από το λαιμό και την έπνιξα»

«άρχισε να με βρίζει και τσαντίστηκα. Τότε την έπιασα με τα χέρια μου από το λαιμό και την έπνιξα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως μετά τη δολοφονία ο 40χρονος σκέφτηκε αρχικά να φύγει από το σπίτι, ωστόσο το μετάνιωσε και κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής λέγοντας ότι «μάλλον έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου». Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, στο Βλαχιώτη Λακωνίας, οι πρώτοι οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες, ενώ συγγενείς του ζευγαριού πήραν στο σπίτι τους τα παιδιά τα οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

Μιλώντας στο Newsbeast ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, Ιωάννης Κουτσοθεοδώρης είπε τα εξής: «Εγώ πληροφορήθηκα την δολοφονία χθες τα μεσάνυχτα, ίσως και λίγο νωρίτερα. Έμαθα ότι ένας κάτοικος Αλβανικής καταγωγής έπνιξε την επίσης Αλβανικής καταγωγής σύζυγο του. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ ακούσει για κάποιο πρόβλημα ή διαμάχη μέσα στην οικογένεια, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι χωριανοί οι οποιοι συζητούν σοκαρισμένοι το θέμα στην πλατεία του χωριού. Ήταν ήσυχο ζευγάρι. Μένουν στο χωριό μας εδώ και τρία χρόνια. Οι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν το σπίτι στην οικογένεια λένε το ίδιο- πως ποτέ δεν είχαν ακούσει φασαρίες.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, δυο αγοράκια 10 και 7 χρονών. Μάλιστα, ο αδελφός της δολοφονημένης μένει και αυτός στο χωριό μας και είναι παντρεμένος με ένα παιδάκι. Στο χωριό μας μένουν πολλοί Αλβανοί και είναι φίλοι όλοι μεταξύ τους, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις με τον κόσμο. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο χωριό μας, είναι το πρώτο περιστατικό και ελπίζω και το τελευταίο».

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ