Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαθηγητής ασελγούσε σε 11χρονη μαθήτρια και της έλεγε ότι μόνο έτσι θα...

Καθηγητής ασελγούσε σε 11χρονη μαθήτρια και της έλεγε ότι μόνο έτσι θα της έβαζε καλούς βαθμούς

Η ανήλικη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Το αποκάλυψε τέσσερα χρόνια μετά στους γονείς της οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό ασέλγειας ανηλίκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά σε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθηγητής φροντιστηρίου ασελγούσε στη μόλις έντεκα ετών μαθήτρια και της έλεγε ότι μόνο έτσι θα της έβαζε καλούς βαθμούς. Το παιδί μάλιστα έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τότε ήταν που οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί να εκμυστηρεύεται στους γονείς του όλα όσα βίωσε.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας, Βασίλης Καπερνάρος

Το παιδί για τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσε όμως αποκάλυψε στους γονείς του όλα όσα βίωνε στην τρυφερή ηλικία των 11 με τους ίδιους να καταθέτουν μήνυση σε βάρος του καθηγητή.

«Μετά από 4 χρόνια δεν άντεξε και το είπε στους γονείς της», είπε ο κ. Καπερνάρος, σημειώνοντας πως ο εκπαιδευτικός «χρησιμοποίησε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις». Ο δικηγόρος εξέφρασε μάλιστα τη σιγουριά του ότι υπάρχουν κι άλλα θύματά του καθηγητή και κάλεσε τα παιδάκια να μιλήσουν.

«Έλεγε ότι μόνο έτσι θα μου έβαζε καλούς βαθμούς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο καθηγητής άρχισε να κάνει κοπλιμέντα στο κορίτσι και μασάζ εν ώρα μαθήματος. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο καθηγητής αποκαλούσε την ανήλικη «αδυναμία» του και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές για να της δώσει καραμέλες και τσάι.

«Επιχείρησε να με πιάσει από τους βραχίονες αλλά αρνήθηκα αντιδρώντας. Όταν κατάλαβε την αντίδρασή μου με ώθησε προς τον τοίχο πισώπλατα και πιέζοντας το λαιμό μου, μου είπε ότι αυτό που γινόταν μεταξύ μας ήταν καλό και σωστό και ότι μόνον αν συνεχιζόταν θα μου έβαζε καλούς βαθμούς» λέει μεταξύ άλλων η 11χρονη στην καταγγελία της.

Η ανήλικη πέρασε τέσσερα εφιαλτικά χρόνια και τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε τι βίωσε στα χέρια του καθηγητή της.

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε μόνο το δικό μου παιδί», λέει ο πατέρας της ανήλικης

«Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν λίγο ακραία στο μυαλό μου μέσα. Δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ αν θα τον έβλεπα έτσι; Είχε μία πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά της από το σημείο εκείνο και μετά. Ουσιαστικά παραιτήθηκε από το σχολείο παραιτήθηκε από τα ενδιαφέροντά της. Έγινε ένα άλλο παιδί» δηλώνει ο πατέρας της 11χρονης από τη Δυτική Αττική.

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε μόνο το δικό μου παιδί. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος στο μυαλό του να κάνει τέτοια πράγματα σε ένα παιδάκι 11 και 12 ετών τι θα τον σταματήσει να το κάνει σε ένα επόμενο»;

Η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών στον καθηγητή, ο οποίος ήταν διευθυντής στο φροντιστήριο της Δυτικής Αττικής. Μετά την καταγγελία οι ιδιοκτήτες τον απέλυσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ