Νεκρός ο άντρας που παρασύρθηκε από τρένο σε αφύλαχτη διάβαση στο Μεταξουργείο

«Ηταν αποτρόπαιο το θέαμα, είχε συνθλιβεί ο άνθρωπος», λέει αυτόπτης μάρτυρας – Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Αχιλλέως

Νέο τραγικό περιστατικό θανατηφόρας παράσυρσης πεζού από διερχόμενο τρένο, σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα που είχε συμβεί στο ύψος της Λένορμαν, αυτή τη φορά ένας άντρας παρασύρθηκε στις 14:50 από τρένο σε διάβαση, η οποία δεν φυλασσόταν, στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Αχιλλέως.

Σορός άνδρα ανασύρθηκε από τροχούς αμαξοστοιχίας, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αχιλλέως, στην Αθήνα. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Μάρτυρας του περιστατικού δηλώνει πως η διάβαση είναι αφύλακτη χωρίς φωτισμό το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην αποφεύγονται τέτοια τραγικά περιστατικά. «Ηταν αποτρόπαιο το θέαμα, είχε συνθλιβεί ο άνθρωπος. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μπάρες αλλά ούτε φωτισμός το βράδυ» λέει μάρτυρας του περιστατικού στο protothema.gr.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ