Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕΠΑΛ Δραπετσώνας: “Mε ειρωνεύτηκε στο διάλειμμα” – Τι είπε στους αστυνομικούς η...

ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: “Mε ειρωνεύτηκε στο διάλειμμα” – Τι είπε στους αστυνομικούς η 16χρονη που έσβησε τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της

Νέες αποκαλύψεις για το αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε σε σχολείο στη Δραπετσώνα. Μια συζήτηση ανάμεσα στις δύο 16χρονες και η ερωτική αντιζηλία, είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην πρωτοφανή επίθεση στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, όταν η μια μαθήτρια έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε στο μάτι της άλλης.

“Συζητούσαμε στο διάλειμμα και με ειρωνεύτηκε” είπε στους αστυνομικούς το ανήλικο κορίτσι που συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Η μαθήτρια που τραυματίστηκε στο μάτι όμως αποκάλυψε και την ερωτική αντιζηλία που υπήρχε μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό καθώς, όπως είπε, η 16χρονη που τραυματίστηκε είχε φιλήσει πριν από λίγες ημέρες το αγόρι της.

Και οι δύο ανήλικες πάντως απέφυγαν να δώσουν περισσότερες διευκρινίσεις στους Αστυνομικούς και στις καταθέσεις τους ήταν ολιγόλογες. Το κορίτσι που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του.

Δείτε τη φωτογραφία που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ