Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘρίλερ με τον θάνατο της 23χρονης εγκύου: Οι καταγγελίες για κακοποίηση και...

Θρίλερ με τον θάνατο της 23χρονης εγκύου: Οι καταγγελίες για κακοποίηση και το χρονικό της εξαφάνισης

Η άτυχη γυναίκα, την οποία αναζητούσε και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο κοντά στο σπίτι της, από τις 8 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημέρα της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η σορός της, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει σε εκείνη, μόλις χθες Τετάρτη, από άτομο της οικογένειάς της…

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 23χρονης Φωτεινής, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 8/10 από την περιοχή της Κυψέλης, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η άτυχη γυναίκα, την οποία αναζητούσε και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο κοντά στο σπίτι της, από τις 8 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημέρα της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η σορός της, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει σε εκείνη, μόλις χθες Τετάρτη, από άτομο της οικογένειάς της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, η κοπέλα, όλο αυτό το διάστημα ήταν στο ψυγείο ενός νοσοκομείου και τελικά την έθαψαν ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της

Την ίδια, ώρα, κυκλοφορούσε από «Το χαμόγελο του παιδιού» το missing alert για την εξαφάνιση της εγκύου, που άφησε ορφανά άλλα τρία παιδάκια ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων ενώ όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.

Οι καταγγελίες για κακοποίηση
Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση της εγκύου αλλά και των παιδιών της, από την γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη.

Μιλώντας την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ», η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert», που είχε σημάνει για τη μητέρα, είχε αποκαλύψει πως υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση της 23χρονης.

Η ίδια είχε εκφράσει τότε την ανησυχία της γι’ αυτή την εξαφάνιση, λέγοντας πως όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά.

«Μετά την ενεργοποίηση του “Missing Alert” έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες για την αγνοούμενη. Αναφέρουν ότι είχε βρεθεί χτυπημένη πριν από την εξαφάνιση και όχι μόνο. Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ