Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓλυκά Νερά: Τι απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε όσα είπε...

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόταση του εισαγγελέα ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώ σχολίασε και τα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε ότι στην εισαγγελική πρόταση δεν άλλαξε κάτι από το βασικό κατηγορητήριο που υπήρχε. “Αναφέρει βέβαια κάποια πράγματα σε προγενέστερο χρόνο. Στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στο δικαστήριο που θα γίνει επί της ουσίας διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και πώς πυροδοτήθηκε όλη αυτή η κατάσταση. Αυτό υπονοείται και από την εισαγγελική πρόταση”, τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σχετικά με δημοσιεύματα που υπονοούν ότι ότι τα πράγματα έγιναν διαφορετικά,  τόνισε :”Ο εντολέας μου είναι αυτός που αν θέλει θα διαψεύσει δημοσιεύματα. Όσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δίνουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση ή να ανατρέπoυν κάτι, ακόμα και αύριο μπορούν να κατατεθούν ώστε να αξιολογηθούν”.

Αναφερόμενος σε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον συζυγοκτόνο και στη μαρτυρία γυναίκας στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, σημείωσε:

“Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Και μάλιστα, δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας.   Δεν την γνωρίζει καν τη γυναίκα. Αυτή είναι η θέση του εντολέα μου. Αν δεν είχε προκύψει και οτιδήποτε άλλο, δεν είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα το αδίκημα που εξετάζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως παρ’ όλα αυτά δεν το γνωρίζει “, κατέληξε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

“Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι, Αυτό λέει τώρα”, είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

“Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ” είπε η Αγγελική Νικολούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ