Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η μαρτυρία-κλειδί της 12χρονης που είδε τη μητέρα της...

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η μαρτυρία-κλειδί της 12χρονης που είδε τη μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της

Η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον οφθαλμίατρο – Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν από πού και από ποιον προμηθεύτηκε το όπλο η 49χρονη

Πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν χθες το μεσημέρι στην πυλωτή της πολυκατοικιας της οδού Ζαν Μωρεάς, φέρεται να έχουν οι αστυνομικοί κυρίως μέσα απο την κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που είδε τη μητέρα της να βγάζει το περίστροφο, να πιέζει τη σκανδάλη και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Η μικρή οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεδιπλωσε στην παιδοψυχολόγο όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια. Το παιδί δεν τους έδωσε εικονα μόνο για την «πολεμική» κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ των γονέων της με τα καρτέρια που έστηνε η 49χρονη Αλβανίδα, αλλά περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το ματωμένο σκηνικο έξω από την πολυκατοικία του Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε οτι η μητερα της έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε τον πατέρα της. Μια εικόνα, η οποια θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή της. Οι αστυνομικοι λοιπόν έχουν τα γεγονότα και απο την πλευρά του παιδιού που υπήρξε βασικός μάρτυρας τα οποία μάλιστα, έχουν καταγεγραμμένα καθώς στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλικων, όλες οι μαρτυρίες των παιδιών καταγράφονται και το υλικό αποστέλλεται στον εισαγγελέα έτσι ώστε οι ανήλικοι να προστατεύονται και να μην χρειάζεται να υποβληθούν στην ψυχοφθορα διαδικασία της φυσικής παρουσίας στο δικαστήριο και να ξαναζήσουν για αλλη μια φορά τα φρικτά γεγονότα.

Σήμερα μίλησε στους δημοσιογράφους και η Βρετανίδα σύζυγος του γιατρού. Η γυναίκα του 68χρονου γιατρού έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από την 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, ενώ αποκάλυψε ότι είχε στρέψει όλπο και κατά του παιδιού! 

Την ίδια ώρα η Κλοντιάνα Τσέλο, παραμένει στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Σήμερα οδηγειται στον εισαγγελέα οπου θα πάρει προθεσμία να απολογηθεί ενω οι πληροφορίες λένε οτι αυτο που έλεγε στους αστυνομικούς, ανάμεσα σε ακατάληπτες περιγραφές και ιστορίες ειναι οτι δεν ήθελε να σκοτώσει τον οφθαλμίατρο, τον περίμενε και πάνω στον τσακωμό της άρπαξε το πιστόλι και αυτή το πήρε πίσω και τον πυροβόλησε.

Είπε δε, οτι πήγαινε συχνά στο σπίτι καθώς είχαν τη διαφωνία για την επιμέλεια του παιδιού κάτι που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Οι αστυνομικοι ψάχνουν να βρουν απο που και απο ποιόν προμηθεύτηκε το όπλο ρωτώντας την πολλες φορές όμως δεν φέρεται να πήραν σαφείς απαντήσεις. Ούτε για ποιον λόγο κουβαλούσε το περίστροφο πάνω της.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 68χρονος

Τέσσερις σφαίρες αφαιρέθηκαν, κατά τη διάρκεια πολύωρου χειρουργείου, από το σώμα του 68χρονου οφθλαμίατρου, ο οποίος δέχθηκε, χθες το μεσημέρι, πυροβολισμούς από τη 49χρονη Αλβανίδα πρώην σύντροφό του. Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ