«Έβλεπε παντού εχθρούς, είχε κάνει μήνυση σε όλο τον κόσμο», λέει για την Κλοντιάνα ο πρώην σύντροφός της

Είχε εμμονές ατελείωτες που δυστυχώς έγιναν ψύχωση, ήμουν και εγώ θύμα της βίαιης συμπεριφορά της – Τι καταγγέλλει στο protothema.gr πρώην σύντροφος της εικαστικού

Ως ένα εμμονικό άτομο, όπου η συμπεριφορά του φτάνει στα όρια της ψύχωσης, περιγράφει στο protothema.gr την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο ένας πρώην σύντροφο της ο οποίος την έχει καταγγείλει στο παρελθόν κι εκείνος για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει οι δυο του γνωρίστηκαν στα τέλη του 2016 όταν με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου εκείνη είχε χάσει την επιμέλεια του 13χρονου σήμερα παιδιού της με αποτέλεσμα να το βλέπει στα όρια που της επιτρέπονταν.

«Δυστυχώς η Κλόντια έχει νοσηλευτεί με ακούσια νοσηλεία τουλάχιστον δυο φορές. Εγώ υπήρξα σύντροφος της και άνθρωπος που της στάθηκε πολύ την περίοδο της αγωγής, που είχε καταθέσει ο πατέρας για την επιμέλεια του τέκνου. Από τότε η κατάσταση της ήταν ψυχικά διαταραγμένη. Έχει στραφεί μέχρι κι εναντίον μου με παρορμητική βία τόσο σε μένα όσο και σε άλλους ανθρώπους» αναφέρει ο πρώην σύντροφος της και συνεχίζει:

«Είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρός της. Όποιος της έλεγε κάτι διαφορετικό έβρισκε τον μπελά του. Έτσι τον βρήκα κι εγώ. Έκανε μήνυση σε όλο τον κόσμο στην αστυνομία, στον πατέρα, στην γυναίκα του, σ εμένα, στην μάνα της, στην αδελφή της σ’ όλους. Θεωρούσε πως όλοι μαζί λειτουργούσαμε για να της φάμε την περιουσία. Είχε μια εμμονή που ξεπερνούσε κάθε όριο».

Σύμφωνα με τον πρώην σύντροφο της Κλοντιάνας Τσέλο, η οριστική απόφαση του δικαστηρίου κατά την οποία εκείνη έχασε εντελώς την επιμέλεια του παιδιού της αποτέλεσε για εκείνη την «ταφόπλακα»:

«Θεωρώ πως θα μπορούσε να είχε αποτραπεί η κατάσταση και να μην φτάναμε σ’ αυτό το τραγικό αποτέλεσμα, με μια νοσηλεία της, μια φροντίδα της, με μια διαφορετική τέλος πάντων προσέγγιση. Εγώ την είχα γνωρίσει την εποχή με την επιμέλεια του παιδιού. Ήρθαμε πιο κοντά, συνάψαμε σχέση. Εμφανιζόταν ως θύμα αρχικά του οφθαλμίατρου, ο οποίος διεκδικούσε την επιμέλεια του παιδιού του. Δεν καταλάβαινε τι της έλεγες, αντίθετα δημιουργούσε προβλήματα. Είχε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κι εκείνη πήρε το παιδί πριν τη δίκη κι έφυγε. Η κατάσταση είναι τραγική για την ίδια και φυσικά για τον πατέρα του παιδιού που εύχομαι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο. Έμενα έφτασε στο σημείο να με κατηγορεί πως είμαι με την πλευρά του γιατρού, της μάνας της».

Ατελείωτες εμμονές που έγιναν ψύχωση:

«Είχε βγει η δικαστική απόφαση κι έλεγε δεν είναι απόφαση αυτή. Είχε εμμονές ατελείωτες που δυστυχώς έγιναν ψύχωση. Κι εγώ ήμουν θύμα βίαιης συμπεριφοράς από εκείνη και σε εμένα διαταράχτηκαν πολλά πράγματα και στην οικογένεια μου και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Αρχικά της είχε αφαιρεθεί με προσωρινή απόφαση η επιμέλεια. Το παιδί ήταν στον πατέρα, απλά είχε επικοινωνία μαζί του. Στην πορεία κινήθηκαν οι διαδικασίες και την έχασε οριστικά την επιμέλεια. Με την εμμονή της λειτουργούσε εκτός νόμου. Σε όλη αυτή την ιστορία θεωρώ πως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα και να μην έφταναν ποτέ σ’ αυτό το σημείο».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ