Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΒόλος: Φρίκη με το ιατρικό πόρισμα – Έσφαξε με 42 μαχαιριές τη...

Βόλος: Φρίκη με το ιατρικό πόρισμα – Έσφαξε με 42 μαχαιριές τη νονά του

Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία του ιατρικού πορίσματος για την άγρια δολοφονία στο Βόλο. Ο 39χρονος μαχαίρωσε 42 φορές την ηλικιωμένη νονά του, με μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Ο δράστης μετά το έγκλημα, επέστρεψε σπίτι του και κοιμήθηκε, χωρίς να πει τίποτα στη γυναίκα του.

Την επόμενη μέρα, ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για την δολοφονία, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του. Διαφεύγει όμως της σύλληψης. Οι αρχές συνεργάζονται με την σύζυγό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

φωτο:taxydromos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ