Θεσσαλονίκη – «Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος» – Ράκος η μητέρα του 44χρονου

Η μητέρα του 44χρονου που δολοφονήθηκε από τους ληστές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS και εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη σύλληψη των δραστών.

Για δικαίωση του παιδιού της, μετά τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής ληστείας στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, μιλά η μητέρα του 44χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο.

Συγκλονίζει δε λέγοντας, «Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος».

Δεν περίμενα και το δικό μου παιδί…

Η μητέρα του 44χρονου που δολοφονήθηκε από τους ληστές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS και εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη σύλληψη των δραστών.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 44χρονου που έχασε τη ζωή του στη ληστεία μετά φόνου.

«Ευχαριστώ όλη την αστυνομία, τα κανάλια και όλο τον κόσμο που στηρίξανε το παιδί μου», πρόσθεσε η μητέρα του 44χρονου.

«Κάθε μέρα σας έβλεπα στην εκπομπή. Δεν έχανα επεισόδιο σας. Δεν περίμενα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», σημείωσε.

Το ευχαριστώ στην ελληνική αστυνομία εξέφρασε και ο θείος του θύματος Άρης Κουίνογλου.

Οι ληστές προσποιούνταν τους άστεγους

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του MEGA Μαρίνο Αλειφέρη οι δύο συνεργοί είχαν πραγματοποιήσει και άλλες ένοπλες ληστείες.

Αναλύοντας το βίντεο ντοκουμέντο οι δύο ληστές συνήθισαν να κρατούν τσάντες και να προσποιούνται τους άστεγους εξασφαλίζοντας την κάλυψη τους.

Μετά τη ληστεία οι δύο ληστές πέταξαν στα σκουπίδια το όπλο του εγκλήματος, σταμάτησαν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και από το αποτύπωμα στην πεσμένη τσάντα πρόδωσε το γεννητικό υλικό του συνεργού και η αστυνομία μετά από 10 ώρες ανάκρισης έφτασε και στο δολοφόνο.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ