Βίντεο σοκ με τον τραυματισμό ντιλιβερά στη Θεσσαλονίκη-Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος περνάει σαν σφαίρα μπροστά από την κάμερα του καταστήματος

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα, δείχνει γιατί δεν αποτράπηκε το μοιραίο γεγονός

Σοκ και δέος προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η υπερβολική ταχύτητα του αυτοκινήτου, μόλις τρία δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 47χρονος διανομέας φαγητού στη Θεσσαλονίκη.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δώδεκα παρά πέντε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν το σπορ αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 21χρονος κινούνταν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται και από το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr, λίγες στιγμές πριν κόψει το νήμα της ζωής του άτυχου ντελιβερά.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα, δείχνει γιατί δεν αποτράπηκε το μοιραίο γεγονός. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος περνάει σαν σφαίρα μπροστά από την κάμερα του καταστήματος.

Τρία δευτερόλεπτα αργότερα θα χτυπήσει το 47χρονο ντελιβερά, πατέρα δύο παιδιών και θα του κόψει πρόωρα και άδικα το νήμα της ζωής του στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο εκείνη την ώρα στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονταν πεζή αλλά και άτομα που εργάζονταν στα καταστήματα. Από τη σφοδρή σύγκρουση πολλοί είναι αυτοί που όπως φαίνεται και στο βίντεο θα κινηθούν αμέσως προς το σημείο του δυστυχήματος, με κάποιος από αυτούς να κρατούν το κεφάλι τους.

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ