Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά«Τον διέλυσε... ήταν ακαριαίος θάνατος», λέει ο πατέρας του ντελιβερά που παρασύρθηκε...

«Τον διέλυσε… ήταν ακαριαίος θάνατος», λέει ο πατέρας του ντελιβερά που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ελεύθερος ο 20χρονος που παρέσυρε το διανομέα – Ασκήθηκε δίωξη – Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος του διανομέα φαγητού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν νεαρός δεν σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι κι έπεσε με το αμάξι που οδηγούσε επάνω του.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι αδυνατούν να δεχθούν την τρομερή τραγωδία.

Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε «κόντρες» στον δρόμο με άλλο όχημα κι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αμέσως μετά το δυστύχημα, μάλιστα, επιχείρησε να φύγει από το σημείο.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1. Όπως είπε «αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος!».

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος πατέρας, συνάδελφοι του, άφησαν κεριά και λουλούδια.

Ελεύθερος ο 21χρονος που παρέσυρε το διανομέα – Ασκήθηκε δίωξη

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 47χρονο διανομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 47χρονου ντελιβερά.

Στις 9:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν διανομείς φαγητού. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν για τον ίδιο λόγο μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ