Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈγκλημα στην Ιεράπετρα: Ο συζυγοκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική αλλά έμεινε...

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Ο συζυγοκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική αλλά έμεινε μόνο 3 μέρες

Συγκλονίζουν οι διάλογοι ανάμεσα στον συζυγοκτόνο, την ΕΛ.ΑΣ και τον γιο του δράστη ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να παραδοθεί ο πατέρας του – Η μητέρα της άτυχης γυναίκας δεν γνωρίζει ότι η κόρη της είναι νεκρή
Παγωμένη είναι η κοινωνία της Ιεράπετρας στην Κρήτη από τη νέα γυναικοκτονία, καθώς παρακολουθεί τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 54χρονο, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί δολοφόνησε με αρκετές μαχαιριές την 48χρονη πρώην σύζυγό του.

Την ώρα που τα παιδιά, συγγενείς και συγχωριανοί αποχαιρετούσαν την άτυχη Νεκταρία αποκαλύφθηκαν συγκλονιστικά στοιχεία για τον δράστη, όπως το γεγονός ότι είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική αλλά έμεινε μόνο τρεις ημέρες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει εάν τήρησε την αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί. Παράλληλα, συγκλονίζουν οι διάλογοι ανάμεσα στον συζυγοκτόνο, την ΕΛ.ΑΣ και το γιο του, σύμφωνα με το Cretapost, την ώρα που ο δράστης βρισκόταν στην κορυφή του γκρεμού και απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Συζυγοκτόνος: Θα πέσω στο κενό. Μην πλησιάζετε. Θα αυτοκτονήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα. Δεν θέλω να πάω φυλακή.

Αστυνομικός: Ηρέμησε. Πρέπει να φύγεις από εκεί.

Συζυγοκτόνος: Τι θα κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία με τους δικηγόρους; Τι θα πω στον εισαγγελέα και στον ανακριτή;

Αστυνομικός: Θα παρουσιαστείς και θα τους πεις τι έγινε. Θα έχεις και τους δικούς σου μάρτυρες.

Ο μεγαλύτερος γιος, ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψή του όταν του είπε «πατέρα, τα αδέρφια μου σε χρειάζονται».

Μάλιστα, οι διαπραγματευτές σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκάλυψαν από την αρχή στον δράστη ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ