Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του Αναγνωστόπουλου για το ηχητικό ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της Κάρολαιν

Τι είπε ο συζυγοκτόνος στον δικηγόρο του

«No comment» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα και στο οποίο ο πιλότος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση, παριστάνει ότι είναι φιμωμένος και καλεί σε βοήθεια.

Το ηχητικό ντοκουμέντο προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό για το μέγεθος της υποκρισίας του συζύγου της Καρολάιν Κράουτς, την οποία ο Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο μωρό τους.

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει εκ νέου μετανιωμένος. Σύμφωνα με το star, τον πιλότο επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο πιλότος είπε ότι έχει μετανιώσει για την τραγωδία που προκάλεσε και δεν ήθελε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για το τηλεφώνημα.

Το εξογιστικό τηλεφώνημα του Αναγνωστόπουλου στην Άμεση Δράση

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κάλεσε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, γι ανα καταγγείλει ότι τους λήστεψαν. Καθώς υποκρινόταν ότι ήταν φιμωμένος, -σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA- ακούγεται με δυσκολία να λέει «βοήθεια, βοήθεια, μπήκαν ληστές» ανάμεσα σε λυγμούς και μουγκρητά.

Η κλήση διάρκεσε συνολικά 1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα της κλήσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έχει δώσει στοιχεία για την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ενώ προς το τέλος έπειτα από συνεχόμενες ερωτήσεις της τηλεφωνήτριας αποκαλύπτει την τοποθεσία της μεζονέτας του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και κάνει έκκληση να σταλεί ασθενοφόρο.

«Βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο, ασθενοφόρο. Γρήγορα ασθενοφόρο θέλω» ακούγεται να λέει στο τέλος του τηλεφωνήματος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ